Organisatie DPD NK Masters 2018Organisatie DPD NK Masters 2018 gaat naar ‘MeerSquash

De SBN heeft de organisatie van de DPD NK Masters 2018 toegekend aan ‘MeerSquash in Hoofddorp. Het jaarlijkse evenement voor spelers van 35 jaar en ouder wordt gehouden op zaterdag 8 en 9 december en bepaalt wie zich een jaar lang Nederlands Kampioen mag noemen in één van de diverse masters categorieën.

De organisatie van de DPD NK Masters ligt, net als de voorgaande editie, in handen van Titia Posdijk en Erik Kooijman. Zij brachten vorig jaar nieuw elan bij de NK Masters, onder andere door het creëren van een ouderwets gezellige sfeer en persoonlijke promotie. ‘’Wij zijn blij om dit prachtige evenement opnieuw te mogen organiseren en vervolg te kunnen geven aan de ingeslagen weg van vorig jaar. En hopelijk kunnen we het deelnemersaantal minimaal verdubbelen want er zijn voldoende masters in ons land. Zoals Paul-Anton Hoogendoorn vorig jaar zo mooi stelde in zijn winnaarsspeech: als we bij de komende editie allemaal twee squashmaatjes meenemen, hebben we een prachtig toernooi,’’ aldus een enthousiaste Posdijk.

Vanuit het nieuwe SBN-evenementen beleid gelanceerd op de laatste ALV heeft SBN juni een bidprocedure gestart voor de DPD NK Masters. Diverse centra hebben een bid ingediend bij SBN die voorgelegd werden aan een adviescommissie. Op basis van de bids en het advies van de commissie kwam MeerSquash Hoofddorp als beste naar voren. ‘’SBN wil graag dank uiten voor het indienen van de diverse bids. Zonder belangstellende centra is SBN niet instaat om dergelijke evenementen te organiseren’’ aldus SBN.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?