Winactie Dunlop Squash Circuit 2018-2019Winactie Dunlop toernooi circuit 2018-2019

Dit seizoen heeft het Dunlop Squash Circuit in aanloop naar de DPD Open een leuke winactie voor al hun deelnemers. Het toernooi zal in april 2019 plaats gaan vinden in Eindhoven. Tot april organiseren ze 8 toernooien, waarbij jij felbegeerde VIP tickets kan winnen.

Hoe je deze VIP tickets kan bemachtigen? Dunlop zal de winnaars trekken uit een grote pot met alle deelnemers van alle 8 de toernooien die tot dan toe georganiseerd zijn. Met elke deelname aan een toernooi, wordt jouw naam vaker aan de pot toegevoegd. 

1 toernooi = 1x jouw naam in de pot
2 toernooien = 2x jouw naam in de pot
3 toernooien = 4x jouw naam in de pot
4 toernooien = 7x jouw naam in de pot
5 toernooien = 11x jouw naam in de pot
6 toernooien = 16x jouw naam in de pot 
7 toernooien = 22x jouw naam in de pot
8 toernooien = 30x jouw naam in de pot 

De loting van deze VIP tickets zal gedaan worden tijdens het laatste toernooi voor de DPD Open, op 30 maart bij Racket Centrum Houten. Ze verloten maar liefst 4x 2 VIP tickets! Wil jij hier ook kans op maken? Schrijf je dan snel in voor een (of meerdere) toernooien via toernooi.nl. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?