Abouelghar en El Welily beginnen squashseizoen sterkAbouelghar en El Welily beginnen squashseizoen sterk

Mohamed Abouelghar (PSA-13) en Raneem El Welily (PSA-2) zijn het squashseizoen 2018-2019 sterk begonnen in Shanghai. Tijdens de China Open versloegen zij respectievelijk Paul Coll (PSA-10) en Camille Serme (PSA-5) in de finale.

De zege van El Welily komt, in tegenstelling tot die van Aboulghar, niet uit de lucht vallen. De nummer twee van de wereld won de Bellevue International vorige maand en eindigde het vorige seizoen ook al sterk. In de finale in Shanghai won ze van Camille Serme, die verrassend genoeg won van Nour El Sherbini (PSA-1) met 13-11 in de vijfde. In de finale was El Welily echter de bovenliggend partij (11-5, 8-11, 11-6, 11-5).

Bij de mannen werd de top-3 geplaatst vroegtijdig uitgeschakeld. Miguel Angel Rodriguez (PSA-6) werd in de tweede ronde van de baan getikt door Raphael Kandra (PSA-22), Simon Rösner (PSA-5) moest in een 90-minuten durende marathon partij het onderspit delven tegen Paul Coll en Gregory Gaultier (PSA-7) verloor van Abouelghar. Hierdoor kwamen de nummers 10 en 13 van de PSA World Ranking elkaar tegen in de finale. In de eindstrijd was het de Egyptenaar die overtuigend won (11-8, 11-8, 11-8).

Klik hier voor alle uitslagen van de China Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?