Nohar de sterkste tijdens DJO 2018Nohar de sterkste tijdens Danish Junior Open 2018

Afgelopen weekend speelden een aantal Nederlandse jeugdspelers de Danish Junior Open in Kopenhagen. De Nederlandse delegatie bestond uit: Meike van Dalen en Naomi Nohar bij de meisjes onder 15. Bjarni Kemperman bij de jongens onder 19 en Guido en Robert Lindner én Aiden Vetjens bij jongens onder 13. Daarnaast was Ash Patel meegekomen als hoofdscheidsrechter.

De organisatie van het toernooi was van uitzonderlijke kwaliteit met een enorme gastvrijheid, waardoor het een super gezellig en geslaagd weekend was. Sportief gezien viel er ook het nodige te vieren. Twee podiumplekken voor Nederland. Nohar won overtuigend de finale van de Girls <15 zonder gameverlies. Guido Lindner haalde ook het podium. Hij werd derde in de Boys <13.

Voor Naomi Nohar was de Danish Junior Open bijzonder omdat zij sinds 1 maart in Denemarken woont. Hier traint ze met de topjuniors van Denemarken. Naast de podiumplekken van Nohar en Lindner werd van Dalen achtste in de Girls <13, Robert Lindner zesde en Aiden Vetjens zevende in de jongste klasse. Bjarni Kemperman werd vijftiende inde Boys <19.

Klik hier voor alle uitslagen van de Danish Junior Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?