Hoogste plek vd Heijden ooitHoogste plek van der Heijden ooit

Milou van der Heijden (PSA-36) staat op haar hoogste plek op de PSA World Ranking ooit. Voorafgaand aan deze maand was de 38e plek haar beste resultaat ooit, maar nu doet ze het twee plekken beter.

Voor van der Heijden was september een zeer succesvolle maand. Zo haalde ze de halve finale in London en versloeg ze Millie Tomlinson (PSA-27) in San Francisco. Op de PSA Ranking steeg ze daardoor naar een 36e plek. Naast van der Heijden behoort ook Tessa ter Sluis (PSA-91) tot de beste 100 speelsters ter wereld. Sanne Veldkamp (PSA-127) blijft op haar plek staan deze maand.

De lijst wordt nog steeds aangevoerd door Nour El Sherbini (PSA-1), al volgt Raneem El Welily (PSA-2) op een voetlengte afstand. Nour El Tayeb (PSA-3) maakt het Egyptische podium compleet. De grootste verandering is dat Nicol David (PSA-11) niet meer behoort tot de beste 10 speelsters ter wereld. Zij staat nu op een elfde plek.

Bij de heren blijft Mohamed Elshorbagy (PSA-1) de lijst aanvoeren. Ali Farag (PSA-2) en Marwan Elshorbagy (PSA-3) maken er ook hier een Egyptische feestje van. Karim Abdel Gawad (PSA-10) valt bijna uit de top-10, terwijl Ramy Ashour (PSA-15) nu ruim buiten de top-10 valt.

Vanuit Nederlands perspectief zien we Marc ter Sluis (PSA-192) nog net in top-200 staan. Roshan Bharos (PSA-204) en Tess Jutte (PSA-215) horen dat nog niet.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?