Farag en Perry verrassen in SFFarag en Perry verrassen in San Francisco

Ali Farag (PSA-2) en Sarah-Jane Perry (PSA-8) hebben gisteren de Oracle Netsuite San Francisco Open Squash 2018 op hun naam geschreven. Farag versloeg in de finale landgenoot Mohamed Elshorbagy (PSA-1), Perry stuntte tegen Raneem El Welily (PSA-2).

Voor Farag was de overwinning in San Francisco zijn twaalfde zege op de PSA World Tour. In de halve finale kreeg hij twee matchballs tegen, maar die wist hij tegen Gregory Gaultier (PSA-7) weg te spelen. Waarschijnlijk niet voor de laatste keer dit seizoen trof hij vervolgens Mohamed Elshorbagy (PSA-1) in de finale. De twee mannen maakten er een mooie show van met Farag als winnaar (11-9, 13-11, 4-11, 11-9).

Bij de vrouwen zorgde de Engelse Sarah-Jane Perry voor een enorme stunt door Raneem El Welily in de finale te verslaan. Perry kwam 2-0 voor (11-9, 11-7), maar zag El Welily langszij komen (9-11, 7-11). De laatste game ging toch nog naar de Engelse, waardoor zij  misschien wel de mooiste zege uit haar carriere boekte.

Klik hier voor alle uitslagen van Oracle Netsuite San Francisco Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?