US Open 2018 op punt van beginnen

De US Open 2018 staat op het punt van beginnen. Vanaf morgen tot en met 13 oktober vindt het eerste Super Serie toernooi van dit seizoen plaats in Philadelphia. Onder andere de gehele top 10 van de mannen en de gehele top 10 van de dames doen mee.

Bi de mannen staat Mohamed Elshorbagy (PSA-1) als eerste geplaatst. Volgens de loting zal hij in de halve finale Tarek Momen (PSA-4) tegen komen en in de finale de nummer 2 geplaatste en titelverdediger Ali Farag (PSA-2). Marwan Elshorbagy (PSA-3) zal de top 4 compleet maken. De US Open is het eerste toernooi met een nieuwe schema format. Hierdoor staan de topspelers van de ranking al in de tweede ronde en zal er geen kwalificatie meer zijn. De in Hoofddorp woonachtige Paul Coll (PSA-9) zal het in de tweede ronde meteen opnemen tegen Ali Farag.

Vorig jaar wisten Ali Farag en Nour El Tayeb de titels te winnen. El Tayeb (PSA-3) is als derde geplaatst  en is geloot in de bovenste helft van het schema en komt dus uit tegen Nour El Sherbini (PSA-1). Raneem El Welily (PSA-2) en Joelle King (PSA-4) maken de andere helft compleet. Vanuit Nederland zal Milou van der Heijden (PSA-36) ook meedoen met de US Open 2018. Zij zal in de eerste ronde opnemen tegen de hoger aangeslagen Mayer Hany (PSA-24). Mocht zij deze wedstrijd winnen treft zij in de tweede ronde meteen Joelle King.

SquashLife voorspelt dat bij de mannen Ali Farag voor de tweede jaar op rij de titel pakt. Bij de vrouwen gaat het erom spannen, maar SquashLife voorspelt dat Nour El Sherbini wint.

Volg het toernooi en de resultaten van Milou hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?