Van der Heijden strand in tweede ronde US Open

Milou van der Heijden (PSA-36) wist afgelopen dagen door te dringen tot de tweede ronde van de US Open. Helaas verloor zij haar tweede ronde partij, maar kent toch een goede prestatie.

De US Open is de eerste World Serie toernooi van dit seizoen. De Nederlandse Van der Heijden zou eerst spelen tegen de Egyptische Mayer Hany (PSA-24), maar door wat schuivingen in het schema viel de loting voordeliger uit en speelde zij tegen Hollie Naughton (PSA-38). De Nederlandse wist de wedstrijd met 3-0 (11-9, 11-8, 11-9) in 24 minuten naar zich toe te trekken. Door deze winst partij moest zij het opnemen tegen de nummer 4 geplaatste Joelle King (PSA-4).

De eerste game ging verrassend naar onze landgenoot die brutaal de leiding pakte. Helaas kon deze sterke game geen vervolg krijgen en verloor zij haar wedstrijd met 3-1 (7-11, 11-3, 11-7, 11-6). Wel kan zij met opgeheven hoofd en een goed gevoel in het vliegtuig stappen.

Volg het toernooi in Philadelphia en bekijk de overige uitslagen hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?