Halve finalisten US Open 2018 bekend

Vanavond zullen de halve finales van de US Open 2018 in Philadelphia gespeeld worden. Eergisteren en gisteren waren er verrassende resultaten in de kwartfinales.

Zo wist Tesni Evans (PSA-12) als twaalfde geplaatste speelster te winnen met 3-2 11-7 van Sarah-Jane Perry (PSA-8) en bereikte hierdoor de halve finale. De Welsh Wizzard speelster zal het in de halve finale opnemen tegen de Egyptische nummer twee geplaatste (PSA-2). In de andere halve finale zal de Francaise Camille Serme (PSA-5) het opnemen tegen de wereldkampioen Nour El Sherbini (PSA-1).

Ook bij de mannen is er een verrassing in het schema. Paul Coll (PSA-8) wist te winnen van Tarek Momen (PSA-3) met 13-11 na 96 minuten. In de halve finale wacht de volgende zware opgave en speelt hij tegen de Egyptische nummer één Mohamed Elshorbagy (PSA-1).

De andere halve finale wordt gespeeld tussen Ali Farag (PSA-2) en Simon Rosner (PSA-4). Alle halve finales zullen vanavond gespeeld worden.

Bekijk hier alle scores en uitslagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?