Elshorbagy en El Welily winnen US Open 2018

Mohamed Elshorbagy (PSA-1) en Raneem El Welily (PSA-2) hebben afgelopen weekend de US Open 2018 gewonnen. Voor beide Egytenaren een sterk begin van het seizoen. Voor Elshorbagy was het zijn 4de titel alweer en voor El Welily de eerste.

Bij de vrouwen was het in de finale één richtings verkeer en had de nummer één van de wereld Nour El Sherbini (PSA-1) niet genoeg in te brengen om een game te winnen. Uiteindelijk werd het in 33 minuten 11-6, 11-9, 11-8 voor Raneem.

Bij de mannen was de finale iets spannender. Na 73 minuten wist de Egyptenaar ElShorbagy te winnen van de Duitser Simon Rosner (PSA-5). Voor de speler uit Paderborn was het al knap om de finale te bereiken. Hij is de eerste Duitser ooit in de finale van de US Open. Uiteindelijke score was 8-11, 11-8, 6-11, 11-8 en 11-4 voor Elshorbagy.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?