Momen verslaat Farag in thrillerMomen verslaat Farag in thriller

Tarek Momen (PSA-4) heeft de Channal VAS 2018 op zijn naam geschreven. De nummer 4 van de wereld versloeg na een geweldige partij landgenoot Ali Farag (PSA-2).

Niet voor het eerst dit seizoen was het ook in St George's Hill een Egyptisch feestje. Mohamed Elshorbagy (PSA-1) liet zich in zijn openingspartij dan wel verslaan door Joel Makin (PSA-33), toch stonden er drie Egyptenaren in de halve finale. Naast Momen en Farag wist ook Karim Abdel Gawad (PSA-10) zich bij de laatste vier te scharen. Diego Elias (PSA-13) maakte het kwarter compleet.

In de finale wisten Momen en Farag het publiek tot de laatste bal te boeien. De nummer twee kwam tot 2 keer toe op voorsprong (8-11, 11-8, 7-11), maar zag Momen toch terugkomen in de partij (11-5). In de beslissende game van de 87-minuten durende partij was het dan ook Momen die de winst pakte (11-9). 

Klik hier voor alle uitslagen van de Channal VAS 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?