Officiele opening Rotterdam Squash AcademyOfficiele opening Rotterdam Squash Academy

Zaterdag 20 oktober is, tijdens een gezellig en drukbezochte receptie, de Rotterdam Squash Academy officieel van start gegaan. Er waren ongeveer 100 belangstellenden die getrakteerd werden op een gezellige avond met eten en drinken.

Door Dennis Huisman, bestuurslid van de RSA, werden de uitgangspunten van de RSA nogmaals aangehaald;

*          De RSA is voor (Top) jeugdspelers en jonge PSA spelers.
*          De RSA moet Financieel laagdrempelig zijn voor spelers.
*          Alle zaken binnen de RSA dienen transparant te zijn.
*          De RSA werkt aan samenwerking met verschillende partijen "

Mei-Lai Haighton, voorzitter van Victoria Squash Rotterdam, gaf de belangrijkheid van de Academy aan voor Victoria. Verder sprak Glenn Nohar over de opzet van de Academy en de belangrijkheid van deze nieuwe Academy in Nederland. Vanuit de sponsoren is het zeer positief dat er duidelijkheid is voor spelers tijdens trainingen, door middel van trainingsschema’s, en toernooien door middel van betrouwbare coaching.

Ken Flynn is de trainer van de Academy. Hij is van Ierse afkomst en is 5 jaar geleden in Maleisië bondscoach van de junioren geworden. Nadat hij vorig jaar bij Squash Alphen weer in Nederland aan de slag was gegaan, is hij de uitdaging aangegaan om samen met Stephen Cooke de trainersstaf van de Academy te vormen. Zijn belangrijkste boodschap was dat alle betrokkenen van de Academy samen moeten werken om de RSA te doen laten slagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?