Makin blijft stunten op PSA World TourMakin blijft stunten op PSA World Tour

Joel Makin (PSA-33) blijft maar voor verrassingen zorgen op de PSA World Tour. De Welshman won eerder deze maand al van Mohamed Elshorbagy (PSA-1) tijdens de Channal VAS 2018. Nu moest Miguel Angel Rodriguez (PSA-6) er in Doha aan geloven.

De 24-jarige speler van de University of Birmingham Lions is de laatste tijd goed in vorm. Na zijn overwinning op de nummer één van de wereld versloeg hij in de Premier League Squash ook nog eens Cameron Pilley (PSA-23). Tijdens de Qatar Classic in Doha wist hij zich eergister in vijf games te ontdoen van Rex Hedrick (PSA-51), voordat hij gisteren Rodriguez eveneens in vijf games wist te verslaan (11-4, 6-11, 11-7, 10-12, 11-9).

Het toernooi hoeft voor Makin nog zeker niet te eindigen. In de derde ronde treft hij Mathieu Castagnet (PSA-26), die hij tijdens de US Open nog versloeg.

Klik hier voor de draw van de Qatar Classic 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?