DPD Heren Squash Eredivisie 18-19Voorbeschouwing 2 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

Morgen staat de tweede ronde van de DPD Heren Squash Eredivisie op het programma. Victoria Squash Rotterdam zal proberen de valse start te doen vergeten thuis tegen 'MeerSquash, LetmedoIT Squash Utrecht ontvangt CS Drachten / Froconsur en DKTP-it MAX speelt de lastige uitwedstrijd bij Labee Group/Squash Ridderkerk.

De koploper na één ronde is CS Drachten / Froconsur met 11 punten. Zij spelen op papier de makkelijke uitwedstrijd tegen LetmedoIT Squash Utrecht, al lieten die op de openingsavond zien een geduchte tegenstander te kunnen zijn. Hierop versloeg ze bijna 'MeerSquash, dat toch als één van de betere ploegen in de competitie gezien wordt. CS Drachten treedt aan met Omar Abdel Meguid (PSA-47), Thijs Roukens en Derk Kuiper. Squash Utrecht zet hier Tom Hoevenaars, Fransico Obregon en Rodrigo Obregon tegenover.

Nummer twee 'MeerSquash speelt morgen tegen hun grote rivaal en angstgegner Victoria Squash Rotterdam. De Rotterdammers kregen in de eerste klop van Squash City en willen dat in eigen huis rechtzetten. Met Piëdro Schweertman, Sebastien Bonmalais (PSA-90) en Joeri Hapers (PSA-146) hebben ze op positie twee en drie misschien wel het overwicht. 'MeerSquash speelt op hun beurt in hun favoriete opstelling: Paul Coll (PSA-8), Tim Weber en Bart Ravelli.

Net als de andere kandidaten voor de landstitel wist Coulisse/Twente te winnen op de openingsavond, waarbij morgen normaal gesproken ook geen probleem moet zijn. Met Raphael Kandra (PSA-20), Laurens Jan Anjema en Lukas Wirths beschikken ze voor Eredivisie begrippen over een zeer sterke ploeg. Squash City, dat dit seizoen weer terug is op het hoogste niveau, opent in eigen huis met Bernat Jaume (PSA-75), Roshan Bharos (PSA-212) en Nick Kuys.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Labee Group/Squash Ridderkerk en DKTP-it MAX. Beide ploegen openden met een nederlaag en is er veel aan gelegen om nu de winstpunten te pakken. Fabien Versailles opent voor de thuisploeg tegen Roberto Kalshoven, waarna Lucas Serme (PSA-33) samen met Iker Pajares (PSA-62) ongetwijfeld voor vuurwerk gaan zorgen. Rene Mijs, die weer terug is op de PSA World Tour, sluit af tegen de Duitser Jens Schoor.

De wedstrijden beginnen om 19:30 en zijn gratis te bezoeken. Klik hier voor de stand, de uitslagen en het speelschema van de DPD Heren Squash Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?