Jutte niet naar tweede rondeJutte niet naar tweede ronde in Valencia

Tess Jutte (PSA-219) heeft zich niet naar de tweede ronde kunnen knokken van de PSA Valencia Squash 2018. Gisteren was Sergio Garcia (PSA-320), die van de organisatie een wild card had gekregen voor het toernooi, in straight games te sterk.

Voor Jutte was het weer zijn eerste toernooi in 7 weken tijd na zijn deelname aan de Aspin Cup. In de openingsronde trof hij de 19-jarige Spanjaard Sergio Garcia. Helaas was de Madrileen te sterk voor de Nederlands international (11-7, 13-11, 11-4, waarmee ook gelijk de enige Nederlander uit het toernooi verdwijnt. 

Klik hier voor alle uitslagen van de PSA Valencia Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?