Uitnodiging ALVUitnodiging Algemene Leden Vergadering

Zaterdag 17 november 2018 organiseert Squash Bond Nederland bij Racketcentrum Houten de tweede Algemene Leden Vergadering van 2018.

Deze vergadering staat in teken van de plannen en begroting van 2019. De ALV is voor Squash Bond Nederland en de leden een belangrijke vergadering, omdat de leden hun stem kunnen laten horen over het gevoerde en te voeren beleid. Ze willen daarom ook ieder lid van harte uitnodigen tot het bijwonen van deze vergadering.

Vóór aanvang van de vergadering is er van 10.30u tot 11.00u ook nog de gelegenheid om inhoudelijke vragen te stellen over de stukken van de vergadering.

Indien er onvoldoende quorum is voor besluitvorming in de ALV zullen zij een tweede ALV uitroepen, te houden na vaststelling quorum, op zaterdag 17 november. Op deze ALV kunnen zij vervolgens met de aanwezige leden de noodzakelijke besluiten nemen.

De publicatie van de vergaderstukken zal in week 44 en week 45 plaatsvinden via hun website. Aan- of afmelding dient schriftelijk te gebeuren vóór zaterdag 10 november, middels een e-mail naar info@squashbond.nl.

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?