Voorbeschouwing 3 DPD HerenVoorbeschouwing 3 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

Morgen staat de derde speelronde van de DPD Heren Squash Eredivisie op het programma. Koploper Coulisse/Twente krijgt de rode lantaarn Labee Group/Squash Ridderkerk op bezoek en de verrassende nummer twee, LetmedoIT Squash Utrecht speelt uit tegen DKTP.it MAX Beverwijk. 'MeerSquash speelt de streek derby thuis tegen Squash City en CS Drachten / Froconsur mag de kater van vorige week wegspoelen tegen Victoria Squash Rotterdam.

Het moet gek lopen wil Coulisse/Twente niet voor de derde keer op rij winnen in de DPD Squash Eredivisie. Met wereldtopper Simon Rösner (PSA-5), Laurens Jan Anjema en Bastiaan Meulenbelt spelen ze sterk tegen Labee Group/Squash Ridderkerk. Laatstgenoemde kan niet beschikken over de geblesseerde Dylan Bennet en speelt zodoende met Rene Mijs, Fabien Verseille en Luke Stauffer.

Ook in Beverwijk wordt er weer topsquash gespeeld. Daar speelt DKTP.it MAX tegen nieuwkomer LetmedoIT Squash Utrecht. De mannen uit Utrecht wonnen bijna op de openingsdag van 'MeerSquash en versloegen in eigen huis CS Drachten. Uit bij Beverwijk liggen er misschien kansen, maar de thuisploeg speelt in hun favoriete opstelling. Spanjaard Iker Pajares (PSA-62), Jens Schoor en Roberto Kalshoven komen, net als vorige week, in actie. Utrecht zet daar Sebastiaan Weenink, Tom Hoevenaars en Rodrigo Obregon tegenover.

De derde wedstrijd van de avond gaat tussen 'MeerSquash en Squash City. De Hoofddorpse club speelt niet voor het eerst met Paul Coll (PSA-8), Tim Weber en Bart Ravelli. Zij treffen Marc ter Sluis, Tom Lucas en Nick Kuys. Vooral Ravelli moet oppassen dat hij zich op positie drie niet verslikt in de vorm zijnde Kuys, hij wist vorige week te winnen van Lucas Wirths.

De vierde en laatste wedstrijd is er één tussen CS Drachten / Froconsur en Victoria Squash Rotterdam. Drachten pakt serieus uit met de voormalig nummer één van de wereld James Willstrop (PSA-18). Hij speelt op positie één tegen Nederlands kampioen Piëdro Schweertman. Daarvoor hebben Thijs Roukens en Joris Wagenaar al afgetrapt. Het is aan Norman Jungee en Stephen Cooke om de avond af te sluiten.

De wedstrijden beginnen om 19:30. Klik hier voor de stand, de uitslagen en het speelschema van de DPD Heren Squash Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?