ter Sluis niet langs Todd in SarniaTer Sluis niet langs Todd in Sarnia

Tessa ter Sluis (PSA-91) heeft zich gisteren niet langs de als tweede geplaatste Nikki Todd (PSA-53) kunnen slaan. De oud Nederlands kampioene was in de eerste ronde wel te sterk voor Micaala Seth, maar kon een ronde later niet stuntten.

Voor ter Sluis was het haar eerste toernooi weer in 2 maanden. In Sarnia, Canada, trof ze local Micaala Seth, die ooit in de top-100 van de wereld stond. Na 3 snelle games was de partij echter over (11-5, 12-10, 11-5). Een ronde later duurde de partij nog korter, maar moest ter Sluis haar hoofd buigen voor de nummer 53 van de wereld, Nikki Todd (11-4, 11-2, 11-5). De Canadese is als tweede geplaatst en treft in de kwartfinale Catalina Pelaez (PSA-77).

Klik hier voor de draw en alle uitslagen van de Sarnia Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?