Bharos niet langs Downer in RoemenieBharos niet langs Downer in Roemenie

Roshan Bharos (PSA-212) is de eerste ronde van de Romanian Open Squash 2018 niet doorgekomen. Nederlands hoogst genoteerde speler op de PSA World Ranking kon niet winnen van de hoger aangeslagen Robert Downer (PSA-141).

Bharos speelde in Roemenië weer zijn eerste toernooi op de PSA World Tour sinds september. De Squash City speler kwam onlangs wel nog in actie in de DPD SBN Eredivisie. Toen verloor hij met 3-0 van Laurens Jan Anjema.

Ook tegen Robert Downer ging hij er in straight games af, al duurde de wedstrijd wel bijna 40 minuten (11-6, 11-5, 11-8). Downer, ooit een groot talent, treft in de volgende ronde de als eerste geplaatste Bernat Jaume (PSA-75).

Klik hier voor alle uitslagen van de Romanian Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?