SL Magazine 2018Laatste nummer SquashLife Magazine 2018 in aantocht

Het laatste nummer van SquashLife Magazine van 2018 komt er alweer bijna aan. Het magazine brengt je vier keer per jaar squashnieuws en achtergronden, interviews met (inter)nationale toppers, fun facts en lifestyle, spelregels, fysieke en technische trainingsadviezen en meer.

Ook in het komende nummer weer uitgebreid de tot voor een mondiale topper, de 11 stellingen met een squashpersoonlijkheid en spreken we met een TMG-Jeugdtoppers. Daarnaast kruipen Laurens Jan Anjema en Paul Turken weer in de pin, blikken we terug op 2018 én schrijven de mannen van Squashskills weer een nieuwe tips & tricks.

Wil je SquashLife Magazine thuis in de bus ontvangen?
Mail dan nu naar klantenservice@virtumedia.nl!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?