Nohar wint ook Irish Junior Open 2018Nohar wint ook Irish Junior Open 2018

Naomi Nohar heeft na de Danish Junior Open en de Belgian Junior Open ook de Irish Junior Open op haar naam geschreven. De in Denemarken woonachtige Nohar won in Dublin de Girls <15 zonder gameverlies. Naast Nohar was ook Annamaria Machalova succesvol in de Ierse hoofdstad.

Afgelopen weekend waren naast Nohar en Machalova ook Aiden Vetjens en Meike van Dalen actief in Dublin. Zoals vermeld won Nohar haar categorie met gemak. In de finale werd Hannah Mcgugan met 3-0 opzij gezet (13-11, 11-6, 11-5).

Ook Machalova kende tot de finale een makkelijk toernooi. Zij verloor geen game tot ze de Amerikaanse Barret Gallo tegen kwam. Zij was wel een maatje te groot voor de speelster van de Rotterdam Squash Academy (11-5, 11-4, 11-4).

Vetjens was als eerste geplaatst in de Boys <13, maar verloor in de halve finale met 3-2 van de uiteindelijke winnaar. Hij kwam in de halve eindstrijd 2-0 achter, maar vocht zich knap terug tot 2-2. Het winnen van de vijfde game was echter een lastige opgave. Het brons moest de moe gestreden Vetjens aan David Smith laten.
De laatste Nederlandse was Meike van Dalen. Zij deed het met een 11e plek in de Girls <15 ook verdienstelijk.

Klik hier voor alle uitslagen van de Irish Junior Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?