DPD Heren EredivisieVoorbeschouwing 4 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

Morgen staat de vierde ronde van de DPD Heren Squash Eredivisie op het programma. Met vier ploegen binnen zes punten staat er het nodige op het spel. Dit zijn de wedstrijden:

Koploper Coulisse/Twente speelt komende woensdag de uitwedstrijd tegen LetsdoIT Squash Utrecht. De nieuwkomer in de DPD Heren Eredivisie staat op een knappe vijfde plek met 20 punten uit 3 wedstrijden. Thuis tegenkoploper Twente zal het lastig worden om daar veel punten bij te slaan. Niels Hoevenaars, die na zes jaar zijn rentree maakt in de Eredivisie, opent de avond tegen Bastiaan Meulenbelt. Daarna mag Sebastiaan Weenink proberen het Alan Clyne (PSA-40) moeilijk te maken. Als laatste gaan Francisco Obregon (PSA-435) en Laurens Jan Anjema de baan op.

Achtervolger 'MeerSquash krijgt concurrent en nummer drie van de ranglijst CS Drachten / Froconsur op bezoek. Het onderlinge verschil is maar één punt en beide ploegen moeten winnen om in het spoor te blijven van Twente. De thuisploeg speelt zoals gebruikelijk met Paul Coll (PSA-8), Tim Weber en Bart Ravelli. De bezoekers zetten daar Mahesh Mangaonkar (PSA-64), Abhay Singh (PSA-112) en Thijs Roukens tegenover.

De nummer vier van de ranglijst, DKTP-it/MAX gaat morgen op bezoek bij Victoria Squash Rotterdam. De thuisploeg speelt ijzersterk, waardoor het voor de bezoekers heel moeilijk gaat worden de derde zege op rij te boeken. Met Cameron Pilley (PSA-21), Piëdro Schweertman en Joris Wagenaar spelen ze voor Eredivisie begrippen zeer sterk. MAX lijkt met Jens Schoor, Roberto Kalshoven en Roel Zwagerman bij voorbaat kansloos.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Squash City en Labee Group/Squash Ridderkerk. De mannen uit Amsterdam spelen voor het eerst met Nathan Lake (PSA-49). Hij wordt bijgestaan door Roshan Bharos (PSA-212) en Tom Lucas.
Squash Ridderkerk wacht nog op hun eerste overwinning en morgen is daar de ideale gelegenheid voor. Met Peter Creed (PSA-50) hebben ze een gelijkwaardige tegenstander en met Dylan Bennett op twee en Rene Mijs op drie lijken ze de favoriet.

De wedstrijden beginnen om 19:30. Klik hier voor de stand, de uitslagen en het speelschema van de DPD Heren Squash Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?