Elshorbagy en King de besteElshorbagy en King de beste in Hong Kong

Mohamed Elshorbagy (PSA-1) en Joelle King (PSA-5) waren de grote winnaars tijdens de Hong Kong Squash Open 2018. De overwinning van Elshorbagy bij de heren kwam niet als de grootste verrassing. De zege van King was dat echter wel.

De boomlange Nieuw-Zeelandse was oppermachtig bij de vrouwen. Ze won achtereenvolgens van Nour El Tayeb (PSA-3), Sarah Jane Perry (PSA-6) en Raneem El Welily (PSA-2) en verloor daarin geen enkele game.

Ook Elshorbagy was overtuigend de beste in Hong Kong. Alleen Paul Coll (PSA-8) kon een game afsnoepen in de kwartfinale. Tarek Momen (PSA-4) en Ali Farag (PSA-2) kregen in de halve finale en finale met 3-0 pakslaag van de nummer één van de wereld.

Klik hier voor meer informatie over de Hong Kong Squash Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?