Ter Sluis ook snel klaar in Monte CarloTer Sluis ook snel klaar in Monte Carlo

Tessa ter Sluis (PSA-94) heeft ook snel afscheid moeten nemen van de Monte-Carlo Classic 2018. Net als vorige week verloor ze van Melissa Alves (PSA-104). Toen was de Francaise te sterk tijdens de Val de Marne 2018.

Vorige week nog wat de 24-jarige Alves te sterk voor de oud-Nederlandse kampioene. Toen werd het 3-1 voor de Francaise, nu was ze in straight games te sterk. Voor ter Sluis een bittere pil aangezien ze geplaatst was in de eerste ronde. Na 3 games (13-11, 11-6, 11-3) was het toernooi echter over. Voor Alves wacht nu Ineta Mackevica (PSA-63).

De twee grote favorieten voor toernooiwinst zijn Laura Massaro (PSA-8) en Tesni Evans (PSA-9). Beide wereldtoppers moeten normaal gesproken de finale wel kunnen halen.

Klik hier voor de draw en de uitslagen van de Monte-Carlo Classic 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?