Black Ball Squash Open 2018 onderweg in Egypte 

De CIB Black Ball Squash Open 2018 is inmiddels begonnen. Bij PSA Platinum toernooi wat gehouden wordt in Cairo doen alle grote spelers mee. 

Het toernooi in Egypte is vandaag aangebroken bij de tweede ronde wedstrijden. In de eerste ronde hadden alle geplaatste spelers een bye. Grote verrassingen in het toernooi zijn onder andere Eain Yow ng (PSA-42) die in de eerste ronde wist te winnen van Cameron Pilley (PSA-27) en in de tweede ronde van Cambell Grayson (PSA-41). Hierdoor staat hij nu in de derde ronde tegenover de nummer één geplaatste Mohamed Elshorbagy (PSA-1). 

Naast de Egyptenaar Elshorbagy doen ook andere wereldtoppers mee. Zo staat Ali Farag (PSA-2) als tweede geplaatst. Farag zal volgens de loting de nummer vier geplaatste Simon Rosner (PSA-3) tegen komen in de halve finale. Aan de andere kant van het schema zit de nummer drie geplaatste Tarek Momen (PSA-5). 

Volg het toernooi en bekijk alle uitslagen hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?