Open bid organisatie ESFOpen bid organisatie ESF - EK Jeugd 19

Squashbond Nederland geeft je als club de kans om het EK Jeugd <19 naar je toe te trekken? Hoe dat in zijn werk gaat? Lees hun persbericht hier onder:

SBN start een bidprocedure voor het ESF Evenement de European Junior Under 19 Championships 2020. De ESF en SBN zijn op zoek naar organisaties (centra) die geïnteresseerd zijn in het organiseren van een Europees evenement. Afgelopen september organiseerde bijvoorbeeld SquashTime Eindhoven de Europese Club Championships. Komend jaar is er wederom een ESF evenement in de Nederland: de European Junior Under 15 & Under 17 Championships. 

Voor 2020 wil SBN wederom een organisatie/centrum de mogelijkheid bieden om via SBN een bid in te dienen bij de ESF voor de organisatie een Europees Kampioenschap. Voor het komende bid zal het gaan om een bid voor de European Junior Under 19 Championships 2020. SBN stelt daarom een bidprocedure om te inventariseren of er organisaties (centra) zijn die een dergelijk evenement naar Nederland willen halen en de samenwerking aan wilt gaan om een bid in te dienen bij de ESF.

Alle ingediende bids worden door SBN beoordeeld aan de hand van de richtlijnen van SBN en de ESF. Deze bids worden in eerste instantie voorgelegd aan een adviescommissie van SBN om te bepalen welk bid voorgelegd zal worden aan de ESF. De ESF zal vervolgens een keuze maken uit alle internationale ingediende bids van de diverse landen. Dit betekend dat een organisatie/centra pas het evenement mag organiseren als dit door de SBN wordt voorgedragen wordt bij de ESF en de ESF het evenement aan Nederland (SBN) toekent. 

In de afgelopen jaren heeft SBN zijn evenementen vaker in samenwerking met derden georganiseerd. SBN heeft de visie om de activiteiten niet alleen als toernooien maar ook steeds meer als evenementen te organiseren met extra activiteiten, marketing en evenementbeleving. Het moet een beleving zijn voor deelnemers, toeschouwers en sportliefhebbers om een SBN activiteit te bezoeken. 
Door samen te werken en krachten te bundelen met evenementenorganisaties en centra wil SBN deze visie realiseren met als doel de algemene promotie van de squashsport naar een nog hoger niveau brengen. SBN dient hierbij de kwaliteit van de evenementen te waarborgen door het stellen van kwaliteitsnormen en ondersteuning te bieden aan de organiserende partij.

European Squash Federation Guidelines: https://www.europeansquash.com/file/815959/?dl=1 
Squash Bond Nederland Evenementen Beleid: http://www.squash.nl/file/807213/?dl=1 

Uiterlijke aanmeldtermijn: ESF Event – EK Jeugd <19: 15-01-2019

Aanmeldingen dienen ingestuurd te worden binnen de gestelde termijn door middel van het SBN-ESF aanmeldformulier naar events@squashbond.nl. Na de aanmeldtermijn zal SBN de ingediende bids voorleggen aan een adviescommissie om de SBN te adviseren m.b.t. de toekenning. 4 weken na het sluiten van de aanmeldtermijn zal de SBN bekend maken welk bid voorgelegd wordt bij de ESF.

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?