Alleen Rodriguez ontbreekt in kwartfinals Black Ball OpenAlleen Rodriguez ontbreekt in kwartfinales Black Ball Open

Miguel Angel Rodriguez (PSA-6) is de grote afwezige in de kwartfinales van de Black Ball Squash Open 2018. De razendsnelle Colombiaan verslikte zich in de tweede ronde in Omar Mosaad (PSA-18).

Sinds dit jaar stromen de geplaatste spelers pas in de tweede ronde in. Voor Rodriguez wachtte daar Omar Mosaad, die 2,5 jaar geleden nog de nummer drie van de wereld was. Ook dit seizoen is de lange Egyptenaar weer enorm wisselvallig. Tijdens de Black Ball Open liet hij bij vlagen weer zijn goede spel zien. Na vijf games stapte hij dan ook als winnaar van de baan (11-6, 2-11, 11-6, 8-11, 11-8).

Een voorbode voor een goed toernooi was het echter niet. In de derde ronde was Saurav Ghosal (PSA-12) met 3-0 te sterk (11-6, 12-10, 11-1).

Naast Ghosal zitten ook Mohamed Elshorbagy (PSA-1), Ali Farag (PSA-2), Simon Rösner (PSA-3), Tarek Momen (PSA-4), Paul Coll (PSA-7), Karim Abdel Gawad (PSA-9) en Mohamed Abouelghar (PSA-10) bij de laatste acht. Vooral de kwartfinale tussen Eredivisie spelers Rösner en Coll is interessant.

Klik hier voor alle uitslagen en het speelschema van de Black Ball Squash Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?