Timmer en Veldkamp uitgeschakeld in Helsinki 

Daphne Timmer (PSA-207) en Sanne Veldkamp (PSA-133) kwamen afgelopen dagen in actie bij de Remeo Womens Squash Open 2018 in Helsinki. 

Timmer kwam in de eerste ronde Paulina Krywicka uit Polen tegen. Velkamp wist hier begin van de maand nog van te winnen. Helaas wist Timmer niet het zelfde resultaat neer te zetten en verloor haar wedstrijd met 3-0, 11-4, 11-7 en 11-8. 

Veldkamp kende een betere start van het toernooi en wist wel haar eerste ronde partij te winnen. Met 11-8, 11-6, 8-11 en 11-5 wist zij een goede 3-1 winst op het scorebord te zetten. In haar tweede ronde partij moest zij het opnemen tegen de hoger aangeslagen Spaanse Cristina Gomez (PSA-100). Voor de Nederlandse was deze tegenstanster nog een maatje te groot en verloor zij haar tweede ronde partij met 3-0, 5-11, 2-11, 5-11. 

Voor beide speelsters was dit het laatste toernooi van het jaar en zullen in 2019 weer vol aan de bak gaan op de PSA World Tour. Bekijk hier de rest van de uitslagen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?