Start ticketverkoop DPD Open 2019Nog 3 weken: start ticketverkoop DPD Open 2019

9 tot en met 14 april is het zover: de DPD Open 2019! De beste squashspelers ter wereld zullen afreizen naar Eindhoven voor de DPD Open. Hét event van het jaar is in 2019 voor het eerst een PSA World Tour Gold-event met 100K prijzen voor mannen en vrouwen. Tickets voor dit spektakel zijn in de week van 7 januari beschikbaar.

Het hele evenement vindt plaats bij het gloednieuwe distributiecentrum van DPD in Eindhoven. Het laatste Nederlandse evenement van vergelijkbare grootte was het World Open Squash in Rotterdam, acht jaar geleden.

De line-up van grote wereldspelers is begin maart pas definitief bekend maar er worden topspelers verwacht waaronder namen als Nour El Sherbini, Joelle King, Simon Rosner en Paull Coll. Door de spectaculaire setting en de verwachtte topspelers die te gast zijn, is de DPD Open 2019 een van meest bijzondere squashevents van Europa, en behoort het tot de top 10 grootste squashevents van de PSA Tour.

In de week van 7 januari start de kaartverkoop met een presale, die exclusief voor SBN-leden is. De reguliere kaartverkoop start één dag later, via dpdopensquash.com. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP = OP!

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?