Nederlanders klaar voor British Junior OpenNederlanders klaar voor British Junior Open

De British Junior Open (BJO) is één van de meest prestigieuze evenementen op de junior squashkalender en trekt de beste jonge spelers van over de hele wereld aan die strijden om de felbegeerde titels. Dit jaar beginnen ze in Birmingham op woensdag 2 januari en worden de finales gespeeld op zondag 6 januari.

2018 bracht een einde aan 22 jaar Sheffield, waarna het toernooi de komende drie jaar in Birmingham wordt gehouden. Het toernooi kent dit jaar vier locaties. In totaal doen er meer dan 750 deelnemers mee, die meer dan 30 landen vertegenwoordigen en strijden in tien leeftijdscategorieën van de Under 11s tot de Under 19s voor zowel jongens als meisjes.

Onder de deelnemers spelen er ook dit jaar weer flink wat landgenoten mee. Fleur Maas (9/16), Evan Morris (9/16) en Ruby Huisman (9/16) zijn hierbij het hoogst geplaatst, maar ook andere spelers moeten in staat worden geacht ver te komen in het toernooi. Klik hier voor alle deelnemende landgenoten.

Klik hier voor meer over de British Junior Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?