British Junior Open 2019 begonnen

Vandaag is de British Junior Open 2019 begonnen in Birmingham. Vanuit Nederland zullen er 12 spelers in actie komen. De BJO is het grootste jeugdtoernooi ter wereld en wordt ook wel gezien als het jeugd WK. Alle grote spelers uit onder andere Egypte en Engeland doen mee. 

2018 bracht een einde aan 22 jaar Sheffield, waarna het toernooi de komende drie jaar in Birmingham wordt gehouden. Het toernooi kent dit jaar vier locaties. In totaal doen er meer dan 750 deelnemers mee, die meer dan 30 landen vertegenwoordigen. Onder de deelnemers spelen er ook dit jaar weer flink wat landgenoten mee. Fleur Maas (9/16), Evan Morris (9/16) en Ruby Huisman (9/16) zijn hierbij het hoogst geplaatst.

Klik hier voor meer over de British Junior Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?