Plaatsingen NK 2019 bekendPlaatsingen NK 2019 bekend

De plaatsingen voor het NK Jeugd 2019 zijn door de organisatie bekend gemaakt. In totaal doen er 62 spelers mee aan het NK van het jaar. De Nederlandse jeugd komt vanaf morgen in actie bij Squash Almere.

In Almere organiseert Squash Almere onder leiding van Thony Schwab het eerste NK van 2019. In de <11, <15 en <19 spelen de meisjes als de jongens om de nationale titels. Daarnaast is er een speciale rookies categorie toegevoegd voor spelers die nog weinig tot geen toernooi ervaring hebben.

Volgens de plaatsingen pakken Elcke Mols, Evan Morris, Naomi Nohar, Rowan Damming, Fleur Maas en Tom Schreurs de titels. Of dit ook zal zijn moet komend weekend nog blijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?