Geen verrassingen tijdens NK JeugdGeen verrassingen tijdens NK Jeugd

Tijdens het eerste NK van het jaar waren er geen verrassende winnaars. Alle nummers één geplaatst pakten de titel en mochten de beker mee naar huis nemen. In totaal deden er 65 spelers mee aan het NK Jeugd <11, <15 en <19 dat werd gehouden bij Squash Almere.

In de jongste meisjes categorie was het weer Elcke Mols die op het hoogste treetje stond. De 'MeerSquash speelster versloeg Renske Huntelaar (tweede) en Katarina Machalova (derde). Ook bij de Jongens <11 was er geen verrassing te noteren. Evan Morris pakte net als vorig jaar de titel. Hij deed dit voor Kieran Berden en Dave Kuiper.

In de <15 categorieën waren het Naomi Nohar en Rowan Damming die de grootste beker in ontvangst mochten nemen. Nohar was in haar categorie overtuigend de beste. Zij versloeg Annamaria Machalova (tweede) en Meike van Dalen (derde). Damming had het wat lastiger, maar versloeg uiteindelijk Sam Gerrits in de finale. Guido Lindner werd derde, hij won van Hjalmer Mols voor het brons.

In de hoogste categorie was Fleur Maas weer de sterkste bij de meisjes. Ze verloor in de finale nog wel een game van Daniek Krukkert, die op haar beurt knap had gewonnen van Gabi Fritsche. Deze twee dames werden dan ook twee en drie.
Bij de jongens haalde Tom Schreurs nipt de finale ten opzichte van Sebastiaan Hofman (3-2 met 12-10 in de vijfde). Hij trof hier Henrico van der Vegt, die had gewonnen van Luke Stauffer. In de eindstrijd was Schreurs echter op zijn best en won in straight games.

Klik hier voor alle uitslagen van het NK Jeugd <11, <15 en <19.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?