Opendag CSEOpendag Centre of Sports en Education op 23 januari

Op woensdag  23 januari is er een Open dag van het “Centre of Sports & Education”, de enige LOOTschool in Nederland waarbij de topsport in het leeronderwijs is geïntegreerd. Op deze school worden de leerlingen door sport specifieke trainingen en sport ondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten, van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter.

Momenteel heeft het CSE 16 sporten (waaronder Squash) in hun programma, waarvoor de leerlingen uit heel het land specifiek naar deze school in Zwolle gaan. Op dit moment zitten er op deze school de volgende spelers: Daniek Krukkert, Joel Hoogeveen, Beau Jourdin, Tjeu Dubbeldam , Nick Kamperman,  Hugo Idzes, Rens Winkler en Tim vd Pol.

Dit onderwijs wordt aangeboden voor leerlingen vanaf groep 7 basisonderwijs, middelbaar onderwijs (van VBM t/m Gymnasium), diverse MBO opleidingen als Sport & Bewegen en diverse management opleidingen. Vanaf schooljaar 2018/2019 is HBO instelling Windesheim ook gekoppeld aan het CSE programma.

Op de website van het "Centre of Sports & Education"  vind je informatie over deze school. De School begint altijd om 8.30 uur en een groot gedeelte van het huiswerk wordt ook op school gedaan. Tevens ontvang men onder andere veel fysieke-, medische- en voedingsbegeleiding. Verder heeft de squashtrainer goed contact met de school over o.a. de schoolresultaten en zij heeft via het monitor programma (magister) inzicht in de schoolresultaten van de leerlingen.

De sport specifieke (squash) en fysieke trainingen zijn geheel kosteloos! Het schoolgeld voor het CSE is vergelijkbaar met de gewone voortgezet onderwijs scholen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor huisvesting, ideaal voor bv de leerlingen welke hun mbo-studie in Zwolle willen volgen.

De squash trainingen worden gegeven door sbn-regio trainster Dagmar Vermeulen en geassisteerd door Rutger Jan Kamperman. Nieuwsgierig geworden? Dan kun je langs komen op woensdag 23 januari tussen 18 en 21 uur!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?