Van der Heijden wint squashgevechtVan der Heijden wint squashgevecht

Milou van der Heijden (PSA-36) heeft zich gisteren weten te plaatsen voor de tweede ronde van het Tournament of Champions toernooi. Het toernooi in New York is het eerste grote toernooi van 2019 en deelt bij de mannen en de vrouwen $180.000, - uit.

In het deelnemersveld is drievoudig Nederlands kampioene Milou van der Heijden de enige landgenote. In de eerste ronde trof ze de Amerikaanse Haley Mendez (PSA-42) die 6 plekken lager staat op de PSA World Ranking. Dat Mendez geen makkelijke tegenstandster zou zijn wist van der Heijden op voorhand. In september speelden beide speelsters ook al tegen elkaar, waar de wedstrijd met 13-11 in de vijfde net de Nederlandse kant op viel.

Ook gisteren maakten de beide dames er een boeiend duel van. Uiteindelijk was van der Heijden net doortastender (11-9, 15-13, 6-11, 11-9) op de cruciale momenten. In de volgende ronde treft ze in Camille Serme (PSA-5) een tegenstandster van een ander formaat.

Klik hier voor alle uitslagen van het Tournament of Champions toernooi.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?