Serme te sterk voor van der HeijdenSerme te sterk voor van der Heijden

Camille Serme (PSA-5) was met 3-0 te sterk voor Milou van der Heijden (PSA-36) tijdens het Tournament of Champions toernooi in New York. In de eerste ronde won de Nederlandse nog knap van Haley Mendez (PSA-42), maar de nummer vijf van de wereld was een brug te ver.

In het deelnemersveld was drievoudig Nederlands kampioene Milou van der Heijden de enige landgenote. In de eerste ronde versloeg ze de  Amerikaanse Mendez met 3-1. In de ronde die volgde was wereldtopper Serme de tegenstandster. Na 3 games was de wedstrijd over, al kon van der Heijden op sommige momenten goed meekomen (11-7, 12-10, 11-6).

De komende weken zal van der Heijden zich voorbereiden op het NK Squash. Dir wordt gehouden van 7 t/m 10 februari in het Frans Otten Stadion in Amsterdam.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?