Halve finalisten Tournament of Champions 2019 bekend

Bij de Tournament of Champions dat in New York gehouden wordt zijn ze aangebroken bij de halve finales. De afgelopen twee dagen stonden in het teken van de kwartfinales. 

Bij de mannen is titel verdediger Simon Rosner (PSA-3) naar huis gestuurd. Hij verloor in zijn kwartfinale van Egyptenaar Karim Abdel Gawad (PSA-5) met 3-0. De nummer 8 geplaatste verraste het publiek met deze score. 

Gawad zal het in zijn halve finale opnemen tegen de nummer 1 geplaatste Mohamed Elshorbagy (PSA-1). In de andere halve finale strijden Ali Farag (PSA-2) en Tarek Momen (PSA-4) om een plek in de finale. Één ding is zeker na de kwartfinales, een Egyptenaar zal dit jaar gaan winnen!

Bij de vrouwen wist Joelle King (PSA-4) een halve finale plek te bemachtigen en voorkomt daar een all Egyptische halve finales. King neemt het op tegen Raneem El Welily (PSA-1). In de andere halve finale gaat het tussen Nour El Tayeb (PSA-3) en Nour El Sherbini (PSA-2). Tot nu toe bij de dames nog geen verrassingen, maar misschien gaat dit in de halve finale gebeuren. 

Volg het toernooi en bekijk de rest van schema hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?