Nog 75 dagen tot de DPD OpenNog 75 dagen tot de DPD Open

Over 75 dagen is het zo ver. Dan begint in Eindhoven de DPD Open Squash, een met $215.000 gedoteerd squashtoernooi voor mannen en vrouwen dat plaatsvindt onder de auspices van de Professional Squash Association (PSA).

Hoewel spelers zich tot begin maart kunnen inschrijven voor het nieuwe Nederlandse toptoernooi, worden de eerste deelnemers naar verwachting al volgende week bekend gemaakt door de PSA. Door de status als PSA World Tour Gold evenement kan de DPD Open rekenen op deelname van een groot deel van de wereldtop.

De DPD Open vindt van dinsdag 9 april tot en met zondag 14 april plaats op de ASB Glass Show Court die in het nieuwe hoofdkantoor van DPD Nederland wordt opgebouwd. Op de openingsdag vinden ook acht eerste ronde wedstrijden plaats bij Squashtime in Eindhoven.

De kaartverkoop voor de DPD Open is eerder deze maand van start gegaan via Ticketmaster. Rondom de glazen squashbaan is ruimte voor een kleine 500 toeschouwers. Voor de halve finales zijn nog maar 50 kaarten beschikbaar, terwijl ook de kwartfinales en finales populair blijken onder squashliefhebbers.

Alle ontwikkelingen rondom de DPD Open zijn te volgen via dpdopensquash.com en de Facebook en Instagram pagina’s van het evenement dat wordt georganiseerd door de PSA, Squash Bond Nederland en TMG Squash.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?