Procedure schema's en plaatsing NKProcedure Schema's en Plaatsing NK

In tegenstelling tot de B-C-D categorieën is de inschrijving voor de A categorieën gesloten. De plaatsingscommissie is momenteel bezig met plaatsingen voor de Heren & Dames A.

De plaatsing zal op maandag 28 januari bekend worden gemaakt. Op 29 januari communiceert SBN het kwalificatieschema met tijden en tegenstanders. Het hoofdschema van de Heren en Dames A zal op 31 januari bekend worden gemaakt via www.squash.nl.

 

Op maandag 28 januari wordt er door SBN een laatste ranking update gedaan. Deze ranglijst zal worden gebruikt voor de plaatsing van de B-C-D categorieën. Op 28 januari maakt SBN bekend welke spelers er wel een geen kwalificatie spelen. Op dinsdag 29 januari wordt gelijktijdig met de A-categorie ook een eventueel kwalificatieschema voor de B-C-D gecommuniceerd. Het hoofdschema van de B-C-D wordt op 4 februari bekend gemaakt. SBN behoudt zich het recht voor om het hoofdschema van de B-C-D al eerder te communiceren.

Wil jij je kunnen meten met de allerbeste op jouw niveau? Het DPD NK Squash is de uitgelezen kans om dat te realiseren. Op het DPD NK Squash strijd je mee om de Nationale titels in de niveaus Heren A-B-C-D & Dames A-B-C-D. Vier dagen lang wordt er tijdens de hoofdronde van het DPD NK Squash gespeeld op de banen van het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Afhankelijk van jouw niveau en de categorie waarin je speelt speel je drie of vier dagen in Amsterdam.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?