DPD Heren Squash Eredivisie 8Voorbeschouwing 8 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

Aanstaande woensdag is het alweer tijd voor de achtste ronde van de DPD Heren Squash Eredivisie. Verschillende teams hebben zich versterkt in de 'winterstop' en bijna alle teams spelen sterker dan gebruikelijk in de komende speelronde. Dit zijn de wedstrijden:

Koploper CS Drachten / Froconsur staat bovenaan en beschikt over een zeer sterke kern van spelers. Ook in de komende ronde spelen ze ijzersterk op bezoek bij Labee Group / Squash Ridderkerk. Met Daryl Selby (PSA-19), Ben Coleman (PSA-49) en Thijs Roukens gaan ze voor de volle 12 punten. Squash Ridderkerk zet daar nieuwkomer Carlos Cornes (PSA-82) op positie één tegenover. Hij wordt bijgestaan door Rene Mijs en Luke Stauffer.

De eerste achtervolger is verrassend genoeg Victoria Squash Rotterdam. Onder aanvoering van Piëdro Schweertman, die tot de drie beste spelers van dit Eredivisie seizoen hoort, zijn ze bezig aan een serieuze opmars. Komende woensdag speelt hij positie twee, aangezien Borja Golan (PSA-33) op één speelt. Joris Wagenaar maakt het team op bezoek bij Squash City compleet. De mannen uit Amsterdam stellen zelf ook verkeerd team op met Bernat Jaume (PSA-83), Sean Conroy (PSA-124) en Nick Kuys, maar moeten van zeer goede huize komen om het de Rotterdammers lastig te maken.

De nummers drie en vier van de ranglijst, Coulisse / Twente en DKTP-it/MAX, treffen elkaar in Hellendoorn. Ook in Twente staat er een spanjaard aan het vertrek. Edmon Lopez (PSA-60) is in vorm en mag samen met Laurens Jan Anjema en Aqeel Rehman (PSA-143) de punten in eigen huis proberen te houden. Beverwijk zet daar Jens Schoor, Carsten Schoor en Roberto Kalshoven tegenover.

De vierde en laatste partij gaat tussen thuisclub LetmedoIT Squash Utrecht en 'MeerSquash. De mannen van Utrecht staan op dit moment laatste en hebben in Mohamed Aboulghar (PSA-10) een wereldtopper toegevoegd aan het team. De Egyptenaar komt echter nog niet in actie, waardoor ze een zware avond voor de boeg krijgen. Sebastiaan Weenink, Francisco Obregon en Rodrigo Obregon treffen Paul Coll (PSA-7), nieuwkomer Juan Camille Vargas (PSA-111) en Bart Ravelli.

 Zoals gebruikelijk beginnen de wedstrijd om half 8. Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema van de DPD Heren Squash Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?