Bharos na monsterwedstrijd niet langs MollerBharos na monsterwedstrijd niet langs Moller

Roshan Bharos (PSA-202) is in de eerste ronde van de Odense Open Squash 2019 al in de eerste ronde uitgeschakeld. De Nederlander, die als tweede is geplaatst voor het NK, zag de 35-jarige Rasmus Moller zich in extremis naar de volgende ronde slaan.

De uit Denemarken afkomstige Moller speelt al 5 jaar niet meer op de PSA World Tour, maar stond ooit 76e op de PSA World Ranking. Voor Bharos een pittige tegenstander waar het pas in de laatste game werd beslist. De thuisfavoriet pakte de eerste twee games (11-9, 14-12), maar zag Bharos langszij komen (8-11, 10-12). In de laatste game was het uiteindelijk de uit Odense afkomstige speler (12-10).

Hij treft in de volgende ronde Sajad Zarelan Jahromi (PSA-141). Met de uitschakeling van Bharos verlaat ook gelijk de laatste Nederlander het toernooi. Klik hier voor de complete draw en alle uitslagen van Odense Open Squash 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?