Plaatsingen NK Squash 2019Plaatsingen DPD NK Squash 2019 bekend

Afgelopen weekend werden de kwalificaties gespeeld voor het NK Squash 2019 om komend weekend in het hoofdschema te zitten van de Heren of Dames A. Lees snel verder voor de plaatsingen!

Bij de mannen was de plaatsingslijst ongetwijfeld het lastigst. Piëdro Schweertman voert vanzelfsprekend het deelnemersveld aan, maar daar achter kan alles gebeuren. Roshan Bharos (2), Rene Mijs (3) en Tom Hoevenaars (4) zouden de halve finale moeten halen, maar Thijs Roukens (5), Marc ter Sluis (6) en Tess Jutte (7) zullen dat ook in gedachten hebben. Voor Joris Wagenaar (8) en Roberto Kalshoven (9) is het zuur dat ze Schweertman in de kwartfinale tegen gaan komen. 

Vanuit de kwalificatie zijn Donny van Hal, Luke Stauffer, Jeroen Mulderij en Tim van der Pluijm doorgedrongen tot het hoofdschema.

Bij de vrouwen is Milou van der Heijden (PSA-31) als eerste geplaatst. De nummer 31 van de wereld werd al drie keer eerder Nederlands kampioen en zal vooral tegenstand ondervinden van Tessa ter Sluis (PSA-91), die éénmaal de beste was. Fleur Maas (3), Judith Diepeveen (4), Milja Dorenbos (5) en Sanne Veldkamp (6) zijn de anderen die hopen op een halve finale plek.

Klik hier voor de plaatsingen van alle categorieën van het DPD NK Squash 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?