Nour El Tayeb beste in ClevelandNour El Tayeb beste in Cleveland

Nour El Tayeb (PSA-4) was voor het eerst in vier maanden weer eens de sterkste. De huidige nummer vier van de wereld sloeg toe tijdens de Cleveland Classic 2019, waar de top-3 van de wereld ontbrak.

Voor El Tayeb was het alweer van oktober dat ze wist te winnen, terwijl de laatste toernooi zege daarvoor van vorig jaar februari was. De Egyptische heeft ook haar derde plek op de PSA World Ranking moeten afstaan aan Joelle King (PSA-3), maar in Cleveland was ze overtuigend de beste. In de finale versloeg ze Tesni Evans (PSA-11) met 3-1 (11-5, 11-7, 9-11, 11-9).

Ook Milou van der Heijden (PSA-31) was aanwezig in het koude Cleveland. In de eerste ronde struikelde ze echter over Rachel Arnold (PSA-44). Zij was in de 36-minuten durende partij met 3-1 te sterk (11-9, 11-8, 9-11, 11-3).

Klik hier voor alle uitslagen van de Cleveland Classic 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?