Halve finalisten DPD Nk 2019 bekendHalve finalisten DPD NK 2019 bekend

De halve finalisten in de Dames en Heren A zijn bekend. Vanaf half twee worden deze gespeeld op de glasscourt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam.

Bij de heren staat zoals verwacht Piëdro Schweertman in de halve finale. De nummer één geplaatst en titelverdediger verloor nog geen game en treft Thijs Roukens vandaag om half 5. De speler uit Drachten moest gisteren diep gaan om zich langs Tom Hoevenaars te slaan.

In de andere halve finale zien we Roshan Bharos en Rene Mijs. Squash City speler Bharos kwam 0-2 achter tegen Tess Jutte, maar trok de partij toch nog naar zich toe. Mijs won op zijn beurt van Marc ter Sluis met 3-1.

Bij de vrouwen staan de nummers één tot vier geplaatst gewoon in de halve finale. Milou van der Heijden (in de bovenkant van het schema) en Tess ter Sluis (in de onderkant van het schema) kende geen enkel probleem. Ter Sluis krijgt vandaag te maken met Fleur Maas, zij won van Sanne Veldkamp. Judith Diepeveen speelde de leukste wedstrijd. Zij won met 13-11 in de vijfde van Milja Dorenbos.

Klik hier voor de schema's en alle uitslagen van alle categorieën van het DPD NK Squash 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?