Award uitreikingen NK Squash 2019Award uitreikingen NK Squash 2019

Behalve de wedstrijden op de zondag van het NK Squash werden ook weer de Adri van Noort-Award en de Dick Hoorens van Heyningen Trofee uitgereikt. 

Voor de Adri van Noort-Award waren er drie genomineerden:
- Claudia Sieben
- Organisatie HutSpot Dubbeltoernooi
- Werkgroep Archief

De winnaar is een persoon of instelling die vrijwillig veel heeft betekent voor de squashsport. Dit jaar was het de organisatie van het HutSpot Dubbeltoernooi. Dit dubbeltoernooi bij Squash Hillegom is al jarenlang beroemd en berucht onder squashend Nederland en trekt tegenwoordig ook buitenlandse spelers aan. De inzet van vrijwilligers is van groot belang geweest in de 20 jaar dat dit toernooi georganiseerd wordt en een inspirerend voorbeeld van hoe je een toernooi tot een legendarisch succes kunt maken.

Ook de Dick Hoorens van Heyningen Trofee. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan de Talent van het jaar. Dit keer viel de keuze op Knut Hogervorst die afgelopen jaar een enorme progressie heeft doorgemaakt en ook Europees van zich liet spreken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?