Schrijf je in voor het DPD NK JeugdSchrijf je in voor het DPD NK Jeugd 13 17 23

Op 9 en 10 maart zullen de squashbanen van Squash & Cardiofit Zwolle wederom het strijdtoneel zijn van spannende jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden tot nieuwe jonge nationale kampioenen. Je hebt nog twee weken om je in te schrijven!

Inschrijven kan tot en met zondag 3 maart via toernooi.nl. Momenteel zijn er al 27 inschrijvingen. Zorg dat jij er ook bij bent!

Net zoals het eerste NK Jeugd van dit jaar, belooft ook deze editie weer een veelzijdig event te worden. Op het DPD NK Jeugd 11 15 19 kregen deelnemers een goedgevulde goodiebag en waren er allerlei side events. Het Bliksemtoernooi, de Hardste Service-challenge en het Raad Ballen-spel zorgde voor een gezellige bedrijvigheid. Ook was er een grote verloting met mooie sportprijzen. 

En hoe gaaf zou het zijn als jij de nummer één van jouw leeftijdscategorie wordt? Het DPD NK Jeugd winnen is een mooie stap richting het Nederlands Kampioenschap en is bovendien iets om heel erg trots op te zijn. Laat zien wat je kunt en kijk of je je kan meten aan de andere jeugdtoppers!

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?