WK 2019 onderwegWK 2019 onderweg

Het WK Squash is alweer twee dagen onderweg en er zijn flink wat verrassingen te noteren. Helaas wist Milou van der Heijden (PSA-31) niet te stuntten tegen Tesni Evans (PSA-11) waardoor de enigste en laatste Nederlandse uit het toernooi is verdwenen.

Afgelopen zaterdag kwam de Nederlands kampioene in actie tegen de kampioene van Groot-Brittannië. De eerste game wist ze nog bijna binnen te halen (11-13), maar ook daarna waren er kansen. Helaas ging de wedstrijd toch in straight games naar de nummer één van de wereld (4-11, 9-11).
Bij de vrouwen gebeurde er verder weinig opvallends. Melissa Alves (PSA-62) zit heel knap, ten koste van Salma Hany (PSA-13), bij de laatste 16 en Joey Chan (PSA-16) versloeg de iets hoger genoteerde Joshna Chinappa (PSA-14).

Bij de mannen gebeurde er echter genoeg! Zo vloog ex-wereldkampioen Karim Abdel Gawad (PSA-5) al in de eerste ronde uit het toernooi. Hij kreeg in 87-minuten met 3-2 klop van Youssef Soliman (PSA-33). Ook Diego Elias (PSA-10) kwam de eerste ronde niet door. Hij zag Adrian Waller (PSA-42) er met de winst vandoor gaan (3-1).

Vandaag beginnen de wedstrijden voor de tickets van de kwartfinales. Klik hier voor de gehele draw en alle uitslagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?