Extra informatie NK JeugdExtra informatie NK Jeugd Squash Zwolle 

Zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert Squash & Cardiofit Zwolle in samenwerking met Squash Bond Nederland voor het tweede jaar op rij het Nederlands Kampioenschap Squash Jeugd in sportcentrum in Zwolle. Dit weekend zullen de titels onder de 13, 17 en 23 jaar verdeeld worden. 

De toernooi organisatie heeft zich hard ingezet om het event zo compleet mogelijk te maken. Onder andere met een side event en een goede deal om voordelig te overnachten! 

Side event:
Net zoals vorig jaar zal er ook dit jaar weer een side event zijn. De organisatie heeft dit jaar gekozen om naast de squashwedstrijden een Fifa toernooi te houden op de playstation. Alle deelnemers mogen hieraan meedoen. 

Overnachtingen:
Voor degene die ver moeten reizen heeft de organisatie dit jaar een goede deal gesloten met hun sponsor. Sponsor LUMEN Hotel & Events is vijf minuten rijden van het centrum af en bied scherpe prijzen. Zo kan je een één of twee persoons kamer boeken voor 59 euro per nacht exclusief ontbijt en 0,60 cent verblijfsbelasting. Voor een meerprijs is het mogelijk een derde bed erbij te krijgen. Het ontbijt kost 15 euro. Zou jij dit willen? Dan kan je boeken o.v.v. het NK Squash Jeugd. 

Inschrijven voor het NK Jeugd in Zwolle kan nog tot en met zondag 3 maart via deze link

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?