Kampioenswedstrijd in DPD Dames EredivisieKampioenswedstrijd in DPD Dames Eredivisie

Aanstaande vrijdag 15 maart is de laatste speelronde van de DPD Dames Eredivisie. Het kampioenschap is nog steeds niet beslist. Victoria Rotterdam gaat aan de leiding, LetmedoIT Squash Utrecht volgt op 13 punten. Daarmee kan het kampioenschap in theorie nog naar Utrecht gaan.

Zoals eerder beschreven zullen deze twee teams in een onderling duel gaan uit maken wie er landskampioen van Nederland wordt. Huidig Landskampioen Victoria verdedigt de titel in eigenhuis tegen Squash Utrecht. De Rotterdammers hebben 3 punten nodig om Squash Utrecht definitief van zich af te schudden. Om het kampioenschap veilig te stellen treed Victoria aan met de nummer 43 van de wereld Tinne Gillis (PSA-43), zij zal het opnemen tegen Judith Diepeveen.

Op positie twee gaat het tussen Juliette Permentier en Rianne van Mourik. Positie drie tussen kersvers Nederlands Kampioen <17 Lianka Radzyminski en nummer twee van Nederland, <23 Megan van Drongelen.  Claudia Sieben en Vivian Dekkers zijn de laatste twee vrouwen die in actie komen. 

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?