Van der Heijden blijft maar winnenVan der Heijden blijft maar winnen

Milou van der Heijden (PSA-29) is bezig aan een succesvol toernooi in Annecy. De viervoudig Nederlands kampioene is als eerste geplaatst en speelt vandaag in de halve finale.

In de tweede ronde kreeg van der Heijden te maken met Cyrielle Peltier (PSA-196). Zij stond ooit 51e op de PSA World Ranking en had van de organisatie een wildcard gekregen. De Française kon goed meegekomen met onze landgenote, al werd het wel 'gewoon' 3-0 (11-8, 11-8, 12-10).

Ook in de tweede ronde kreeg van der Heijden het niet cadeau. De 17-jarige Farida Mohamed (PSA-71) gaf goed partij en bezweek pas in de vijfde game (11-4, 4-11, 1107, 2-11, 11-5). Nu treft van der Heijden Rachael Chadwick (PSA-60) in de halve finale.

Klik hier voor de draw en de uitslagen van de Annecy Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?